A A A K K K
людям з порушенням зору
Яготинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради

Новини

Відбудеться семінар для учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури Київщини

21 лютого 2024 року о 15.00 відбудеться сертифікований науково-методичний семінар авторського колективу підручників під керівництвом Ольги Ніколенко «Навчальне забезпечення із зарубіжної літератури та інтегрованого курсу літератур (українська, зарубіжна) для 7 класу НУШ» для учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури Київщини.

12:22 21.02.2024

День рідної мови українського народу

21 лютого Міжнародний день рідної мови, свято української мови - одного з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші попередники. Як море починається з річки, так українське слово – з писемності. Наше слово набирало сили на пергаментах Нестора-Літописця, шліфувалося у творах Григорія Сковороди, Івана Мазепи, поглиблювалось під пером Івана Котляревського, особливо Тараса Шевченка, удосконалювалося пізніше Іваном Нечуєм-Левицьким, Іваном Франком Лесею Українкою, Василем Стусом, Василем Симоненком, Ліною Костенко та багатьма іншими видатними українцями.

12:19 21.02.2024

Вітаємо призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури!

10 лютого 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури для учнів 8-11 класів. За результатами журі ІІІ-ті місця зайняли представниці Яготинської міської територіальної громади: Стецько Яна, учениця 8 класу Яготинського ліцею №3 та Малінецька Емілія, учениця 10 класу Яготинського ліцею №3, а підготували їх до таких високих результатів Тетяна Григорівна Скринник та Галина Михайлівна Басанець, вчителі української мови і літератури. Щира подяка ученицям та їх наставникам за високу результативність та гідне представлення нашої громади, батькам за підтримку в цей нелегкий час. Пишаємось Вами!!! Бажаємо цілеспрямованості, невичерпної енергії, досягнення нових життєвих висот та подальших успіхів!

11:12 21.02.2024

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури!

10 лютого 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури для учнів 8-11 класів. За результатами журі І місце зайняла і стала переможцем представниця Яготинської міської територіальної громади Валько Софія, учениця 11 класу Яготинського ліцею №2, а підготувала її до перемоги Оксана Іполитівна Бранець, вчитель української мови і літератури. Щира подяка учениці та її наставнику за високу результативність та гідне представлення нашої громади, батькам за підтримку в цей нелегкий час. Пишаємось Вами!!! Бажаємо цілеспрямованості, невичерпної енергії, досягнення нових життєвих висот та подальших успіхів!

11:07 21.02.2024

Звитяжна Київщина: хроніка героїзму

З перших днів жорстокої війни Київщина відчула й тягар ворожої окупації, й силу народного спротиву. Український народ продемонстрував усьому світові приклади мужності, стійкості, сміливості, відданості та єдності перед жорстоким ворогом.

09:32 19.02.2024

Практичний тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання

17 лютого 2024 року на базі Яготинського ліцею № 3 в режимі відеоконференції Zoom  Яготинським ЦПРПП організовано та проведено ІІ (практичний) тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з технологій/трудового навчання. В олімпіаді взяли участь чотири переможці І (теоретичного) туру – Ніка Полежака, Ярослав Жуков, учні Яготинького ліцею № 2 та Юліана Щур, Максим Тищенко, учні  Яготинського ліцею № 3.

08:55 19.02.2024

Формування навичок культури поведінки у дітей дошкільного віку

16 лютого 2024 року на базі ЗДО № 3 «Ромашка» директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксаною Миненок було проведено засідання професійної спільноти асистентів вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Формування навичок культури поведінки у дітей дошкільного віку з особливими освітніми потребами». Метою даного заходу було підвести педагогів до вибудовування освітньої діяльності на основі індивідуальних особливостей кожної дитини, за яких сама дитина є активною у виборі змісту своєї освіти, є суб’єктом освіти, а також сприяти формуванню культури поведінки відповідно до вікових, індивідуальних, психологічних і фізіологічних особливостей дітей, підвищити рівень теоретичної підготовки педагогів з впровадження нових моделей для розвитку особистості дошкільника.

14:48 16.02.2024

Вітаємо переможця та лауреатів ІІІ (обласного) етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

12 лютого 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». Конкурсні роботи  учнів присвячені національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу і незалежність та 210-ій річниці з дня народження великого Кобзаря – Тараса Шевченка.  

09:12 16.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень