A A A K K K
людям з порушенням зору
Яготинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради

Новини

Організація дослідно-експериментальної роботи з дошкільнятами

14 листопада 2023 року на базі ЗДО № 1 «Зіронька» директором Яготинського ЦПРПП Оксаною Миненок. було проведено засідання професійної спільноти вихователів закладів дошкільної освіти. Метою даного заходу було підвести педагогів до вибудовування освітньої діяльності на основі індивідуальних особливостей кожної дитини, за яких сама дитина є активною у виборі змісту своєї освіти, є суб’єктом освіти, а також сприяти формуванню соціокультурного середовища відповідно до вікових, індивідуальних, психологічних і фізіологічних особливостей дітей. Підвищити рівень теоретичної підготовки педагогів з розвитку пізнавальної активності дошкільнят через пошуково-дослідницьку діяльність.

15:55 14.11.2023

Майстер-клас для вчителів іноземних мов

10 листопада 2023 року за ініціативи директора Яготинського ЦПРПП Оксани Миненок майстер-клас для вчителів іноземних мов провів Вадим Корнієнко, вчитель англійської мови Яготинського ліцею №3, керівник обласного майстер-класу. Тема навчання «Використання онлайн-інструментів на заняттях англійської мови(онлайн навчання)». Педагоги зібралися з метою удосконалення своїх професійних компетентностей за такими питаннями:створення стрічки уроку, завантаження анімаційних зображень, голосових повідомлень, вказівок до завдань, завдання з підручника, картинок. Особливу увагу було звернуто на розвиток лексичних навичок в учнів за допомогою Worwall, Quizlet та тестування за допомогою Google Forms та Kahoot!

17:44 13.11.2023

Олімпіада з астрономії

09 листопада  2023 року на базі Яготинського ліцею № 1 Яготинської міської ради Яготинським центром професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради проведено олімпіаду з астрономії серед учнів 10-11 класів закладів загальної середньої  освіти територіальної громади.

14:42 10.11.2023

Формування професійних компетентностей вчителів історії та правознавства

09 листопада 2023 року на базі Яготинського ліцею №2 директором Яготинського ЦПРІПІ Оксаною Миненок проведено  засідання професійної спільноти  вчителів історії та правознавства на тему: «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність». Педагоги зібралися з метою ознайомитися з проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (ІRЕХ) за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури та інформаційної політики України, Академією української преси.

10:49 10.11.2023

ІІ (регіональний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури в Яготинській громаді

07 листопада 2023 року на базі Яготинського ліцею № 2 Яготинської міської ради відбувся ІІ (регіональний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури.

09:44 08.11.2023

ОГОЛОШЕННЯ

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з Державним закладом вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи НАПН України проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Психосоціальний супровід учасників освітнього процесу під час війни в Україні: результати ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми».

16:03 07.11.2023

Профілактика інфекційних захворювань у дітей дошкільного віку

02 листопада 2023 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксаною Миненок на базі ЗДО №1 «Зіронька» було проведено засідання професійної спільноти старших медичних сестер закладів дошкільної освіти на тему: «Організація профілактичної та просвітницької роботи в закладі дошкільної освіти: інфекційні захворювання». Метою зібрання було підвищити фаховий рівень, збагатити та оновити знання старших медичних сестер щодо заходів профілактики інфекційних захворювань в дітей дошкільного віку.

14:59 02.11.2023

Радіодиктант національної єдності-2023

27 жовтня 2023 року у День української писемності та мови  працівники Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради традиційно приєдналися разом з мільйонами українців по всьому світу до найбільшого україномовного флешмобу на підтримку України - радіодиктанту національної єдності.

15:11 27.10.2023

Компетентності учнів у сучасному середовищі

26 жовтня 2023 року на базі Яготинською ліцею № 2 Яготинської міської ради  консультант  Яготинського  ЦПРПП   Світлана Ганжа  провела професійну спільноту вчителів природничих дисциплін (математика, фізика. інформатика) з теми «Формування компетентностей  учнів у сучасному середовищі в умовах Нової української школи. Партнерство між усіма учасниками освітнього процесу».

10:17 27.10.2023

Діяльнісний підхід у навчанні учнів

25 жовтня 2023 року на базі Яготинського ліцею №2 консультантом Яготинського ЦПРПП Висоцької Н.І. проведено практичний семінар для вчителів 2 і 3 класів з теми  "Діяльнісний підхід у навчанні учнів початкових класів". Палагеча Н.І.,Ковальчук Г.І.,Форостяна Л.М., Рябоконь А.М.,Сеньків А.М.,учителі початкових класів Яготинського ліцею №2  презентували досвід роботи з використання діяльнісного підходу до навчання, створення умов для дослідно-проєктної діяльності, проведення ігор та квестів з творчого розвитку дитини. Педагоги обговорили питання створення безпечного середовища та психологічної підтримки здобувачів освіти.

15:10 25.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень