A A A K K K
людям з порушенням зору
Яготинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради

Неповторний світ поезії у Яготинському музеї «Флігель Т.Г. Шевченка»

Дата: 11.03.2024 12:36
Кількість переглядів: 7

07 березня 2024 року на базі музею «Флігель Т.Г.Шевченка» було проведено поетичні читання творів Т.Г.Шевченка та виставка дитячих творчих робіт «Барви Шевченківського слова» вихованців закладів дошкільної освіти, присвячені 210-річниці з дня народження Великого Кобзаря.

Неповторний колорит свята створили учасники читань своїми яскравими українськими костюмами, артистичним виконанням поезій Т.Г.Шевченка та віршів українських поетів, присвячених Великому Кобзарю. Вихованці ЗДО №5 «Берізка», гортаючи сторінки «Кобзаря»,  декламували уривки з найвідоміших творів та згадали визначні події із життя поета. Безцінна книга «Кобзар» уже багато років бентежить своїми неповторними віршами серця та душі читачів. Саме тому, 35 вихованців закладів дошкільної освіти, читали відомі вірші із славетної книги Великого поета, біля його портрета.

Рядки Шевченківської поезії яскравими барвами передали також у своїх малюнках вихованці всіх закладів дошкільної освіти. Слід відзначити, що на допомогу малечі долучилися і їх родини і багато робіт були сімейними.

В кінці заходу, до присутніх, з добрими побажаннями, звернулися директор Яготинського ЦПРПП Оксана Миненок, директор КЗ КОР «Яготинський історичний музей» Іван Шулла та завідуюча сектору музею  «Флігель Т. Г. Шевченка» Лариса Гусак.

Також на згадку учасникам свята вони вручили подарунки,  які порадували малечу.

Всі учасники свята вдячні Збройним Силам України за отримані позитивні емоції! А також і дорослі, і малеча проникли почуттям гордості за наш український народ частинкою якого є кожен з нас!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень