A A A K K K
людям з порушенням зору
Яготинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради

Формування соціальної компетентності дітей раннього віку

Дата: 14.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 13

14 березня 2023 року  директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксаною Миненок проведено засідання творчої групи вихователів дітей раннього віку закладів дошкільної освіти. Темою засідання було «Формування соціальної компетентності дітей раннього віку за методикою «Лялька як персона». в умовах воєнного стану використання даної методики з дошкільнятами досить актуальна, особливо для подолання страху та тривожності.

Почалося засідання із представлення методики «Лялька як персона» та методичних аспектів її використання. Потім педагоги переглянули відеозаняття, які провела вихователь ЗДО №6 «Волошка» Чупрун Г.І., та взяли участь у майстеркласі «Як подолати дитячі страхи» з використанням «Ляльки як персони».

Під час теоретичного блоку учасники засідання систематизували свої знання з даної теми. Розглянули паспорти ляльок та попрактикувалися у створенні життєвих історій для ляльок-персон.

В кінці заходу було підведено підсумок та надані методичні рекомендації щодо використання методики «Лялька як персона» з дітьми раннього віку в закладах дошкільної освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень